2010. december 31., péntek

Özönvíz

Ma reggel 6-kor indultunk volna a tengerpartra, hogy elkerüljük a csúcsforgalmat. Nahát ez majdnem így is lett. De hát ugye itt vagyok én...
Hátszóval a sztori ott kezdődik, hogy már 2 napja nem volt víz a szobámban. Mondták hogy ilyen előfordul, másnapra rendben lesz. Nyitogattam is szorgalmasan reggel este a csapot, ami nem olyan mint nálunk, hanem ütközéstől ütközésig kell fordítani a pöcköt jellegű.
Lényeg a lényeg, úgy feküdtem le aludni, hogy a nem működő csap nyitva maradt. Arra ébredtem, hogy elárasztottam a lakást.
Úgyhogy a reggel abból állt, hogy mindhárman víztelenítettünk. Képzelem milyen boldogok lehettek. Mint kiderült már velük is előfordult.
A végén még nem én akarok onnan elmenni, hanem ők szólítanak fel távozásra :)
Azért reggel 7-kor sikerült elindulni, és 9-re már a tengerparti házban voltunk, ahova meghívták Samiréket.
Útközben elmentünk az Izalco (bal, csupa hamu) és a Santa Ana (jobb, szép zöld) vulkánok mellett. Van egy városi legenda, ami gondolom nagyrészt igaz. Az Izalco mögötti dombra építettek egy szállodát, mivel a vulkán működik és folyamatosan pöfékel, így sok vendéget vártak a látvány miatt. Aznap amikor megnyitott a hely, a vulkán megszűnt működni. A szállodát emiatt be kellett zárni pár évvel később. A zárás napja óta a vulkán ismét nekiállt működni :)
Ez a tengerpart. Kicsit szemetes és iszonyat erős a hullámzás, így úszni azt nem lehet. Viszont a víz hőmérséklete egyszerűen tökéletes!!!
Van itt a helyi csládnál egy nagyon cuki kisbaba. Ez a saját bejáratú hintaágya :)
Ez pedig itt nem az egész csapat, de egy része, a kerti medencében.
Egyébként pedig mindenkinek B.Ú.É.K!!!! Itt du. 4 óra van amikor ezt írom, gondolom otthon már rég megy a buliiiiiii :)

4 megjegyzés:

 1. Szia Szandi!
  Bocs hogy csak most kezdek kommentálni.
  Nagyon szép út már eddig is, fotókon szexi vagy mint mindíg, Muki meg pláne B-)
  Itt is mindent megeszel majd ami nem küzd eléggé az életéért?
  Buli isteni volt, köszönjük, még heverjük, elküldtem a fotók linkjét.
  További nagyon szép utat, most majd már naponta csekkolom.

  -A-

  VálaszTörlés
 2. Na itt vagyok én is. 2 napja józanodok a buli után, de most már izmozni kell, mert péntek hajnalban repülök. Szobabérlés-pánik van amúgy, meg még jópár dolog miatt ki vagyok, úgyhogy most nem irígylem magam.

  Abból ítélve, hogy nincs újabb poszt, vagy nagyon jó lett a te bulid, vagy nagyon rossz. Remélem az előbbi, és hamarosan tovább olvashatjuk a kalandokat!

  U.i. Ahogy itt most fagyoskodom, az a medence veszett jól néz ki!
  u.i.2.: Mukit ne edd meg! :)

  VálaszTörlés
 3. Ciao Szandra!

  Hahó, élsz még?
  Remélem jól sikerült a buli szilveszterkor! Kíváncsian várom én is a beszámolót! Szóval írjál! ;)

  VálaszTörlés
 4. Most olvasom az élményeidet, megjöttünk Gyuláról. Nagyon klassz volt és a családlátogatások is megvoltak. Hópelyhet Nagyi nem fogadta örökbe, örült, hogy megszabadult tőle (most itt ugrál az asztalon). Gyönyőrű helyen töltöd s szilvesztert, az a medence nagyon csábító, BÚÉK. Nagyon várjuk a folytatást. Különösen a kulináris részek nagyon élvezetesek, de persze a többi is Puszi: Anyu

  VálaszTörlés